Tilbakemeldinger

Om det er noe du lurer på, eller ønsker å dele, så legg gjerne igjen en kommentar under!

8 tanker om “Tilbakemeldinger

 1. hei Vibecke.
  Fant hjemmesiden din, og ville bare takke deg for den jobben du har utført for oss. Må si jeg er imponert over den kunnskapen du sitter inne med. Fantastisk oppfølging og gjennomføring av prosjektet. Vi hadde ikke klart oss uten deg. Alt gikk «knirkefritt» og raskt.
  Tuen takk for god utført ombygging fra Byggeriet til XL BYGG Grimstad.
  Butikken fremstår nå som en butikk som er innbydende å handle i.
  Takk.

 2. Tusen tusen takk til Vibecke for gode ideer og eit topp resultat. I utgangspunktet kjenner vi Vibecke frå XL-BYGG der ho med sin gode innsikt og kreativitet bidrar til moderne butikker med fine og nyttige utstillingskonsept. Vi har også ein Esso-stasjon der ein tidlegare servicehall stod tom og lengta etter ny aktivitet. Tanken var å gjere om dette til ein cafe eller «sitt ned sone». Vibecke tok utfordringa og resultatet er blitt noko heilt nyskapande i bensinstasjon samanheng. Ho jobba raskt fram planer, kom med forslag til farger og materialvalg og møbler. Vi har fulgt Vibecke sine anbefalinger og er svært glade for det. Resultatet kan du sjå på https://www.facebook.com/essovigra/

 3. Vibecke har tatt seg design, planlegging og oppfølging i forbindelse med innredningen av vårt nye kontorlokale. Vi har hatt en meget konstruktiv dialog i prosessen, men har overlatt til Vibeke å ta alle beslutninger omkring utførelse, materialer og farvevalg. Det har vært til stor hjelp å kunne overlate denne typen problemstillinger fullt og helt til Vibecke. Alle ansatte er superfornøyd med resultatet, og vi gleder oss over vår nye fresh’e arbeidsplass.
  Vibecke har hatt stålkontroll gjennom hele prosessen og kan trygt anbefales for denne typen oppdrag. Huseier bruker nå våre lokaler til visninger for nye potensielle leietakere.

 4. Vi fikk hjelp av Vibecke til å komme frem til gode romløsninger, lyssetting og interiørvalg da vi bygde ut og pusset opp rekkehuset vårt for et par år siden og nå sist også i forbindelse med planlegging av en funkishytte. Vi er veldig fornøyd med rådene vi har fått. Vi har spart tid og kommet frem til gode funksjonelle løsninger. Vibecke har faglig integritet og er lett å samarbeide med – og kan trygt anbefales videre!

 5. Jeg falt upraktisk nok for en funkisleilighet som det ikke var gjort noe med siden 1937 – et ganske stort oppussingsobjekt. Standarden fra 1937, med mange små skap, små rom og et bitte lite bad – var et stykke fra standarden i vår tid. Jeg var realistisk nok til å forstå at her trengte jeg kyndig hjelp, både med hensyn til planleggingen og gjennomføringen. Kontakten med Vibecke var veldig bra, der god dialog og forståelse sto sentrum. Vibecke laget arbeidstegninger med forslag til ny romløsning og plassering av møbler og belysning – der mine ønsker og behov ble godt ivaretatt – og ikke minst forstått. Personlig er jeg ikke en fagmann, men en total amatør, der Vibeckes effektive og gode hjelp til maling, skruer, listverk, dører, gulv, kjøkkenvalg, baderomsvalg etc medførte at prosjektet kunne gjennomføres i løpet av adskillig kortere tid enn dersom jeg selv skulle «bale» med dette. Dessuten at alt var planlagt og avgjort på forhånd gjorde at resultatet ble mer helhetlig. Jeg vil anbefale Vibecke på det varmeste, i tillegg til å være svært dyktig er hun også en utrolig hyggelig person!
  Kristin

 6. Vi leier inn Vibeck når vi trenger hjelp til å tegne. Vibecke er ofte med ut til kunde hvor vi går igjennom kundens ønsker, ser på plantegning. Utifra hva vi blir enige om tegner Vibeck forslag til hvordan butikken kan se ut. Hun kommer også med gode råd, og har gode kontakter på stort sett alt:-)
  Alt går av seg selv når man jobber med Vibecke, hun vet hva man vil i tillegg er hun rask!
  Kan anbefales på det sterkeste!
  Marianne

 7. Vi var helt ferske i butikkfaget når vi skulle starte opp motebutikken BINDI i Asker. Vi trengte noen med erfaring og kontaktet Vibecke for hjelp til å tegne vår butikk. Vi hadde en budsjettramme og noen klare ønsker, men Vibecke sine relevante spørsmål og innspill var meget nyttige i prosessen. Hun jobbet raskt frem en skisse med forslag til løsninger. Vi har hele tiden vært meget fornøyd med fleksibiliteten i den løsningen vi har og alt ble levert innenfor budsjettrammer. Vibecke har også ytt service utover det man kan forvente med gode innspill til produktplassering og vindusdekor. Vi har satt stor pris på dette samarbeidet og anbefaler henne på det varmeste. Mvh Mona

 8. Hei.
  Vi har nylig pusset opp hele vår 1 etg. Som har vært et ønske veldig lenge.. Det har vært mange tanker… jeg trenger hjelp tenkte jeg…
  Endelig kom Streken design V/Vibecke inn i vårt hjem…
  Vi opplevet at dette var en helt perfekt match, og Vibecke skjønte raskt hva vi ville, og hvilken stil vi var, uten egentlig at vi sa noe om dette..
  Etter første hjembesøk, jobbet hun ut en plan, og tok med en del materialvalg til neste besøk. Planen hun kom med var akkurat slik vi ønsket det,,, vi satte i gang…
  I dag er vi helt ferdig, sjekk bilder.. Vi er superfornøyd med resultatet, og det herlige samarbeidet vi har hatt med Vibecke…. kan anbefales på det sterkeste… Tror det lønner seg :):)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *